Sterk Staaltje Diensten

Waarvoor kun je bij ons terecht?

 

Kom eens kijken in onze showroom

Bekijk met eigen ogen wat Jan allemaal voor jou kan maken. Wil je een prijsopgave of advies? Maak dan even een afspraak.

Contact Openingstijden

Schuifdeurkasten op maat

Op zoek naar een kast op maat? Dan zijn de Raffito kasten echt iets voor jou! Raffito heeft mooie stijlvolle kasten die exact op maat voor je worden vervaardigd.

Raffito kasten op maat staat voor klasse en vakmanschap. Elke kast kan naar wens worden samengesteld met een eigen karakter. Alles wordt geheel op maat gemaakt zodat het je ruimte optimaal benut. Laat je inspireren!

Stel nu je eigen Raffito kast samen 

Houten Overkappingen

Een overkapping van hout laten maken? Wij kunnen dit voor je verzorgen van fundering tot aan het dak. Geheel naar jou ontwerp, wens en idee. Alles is mogelijk!

We komen eerst bij je langs om te meten en adviseren en vervolgens maken we een offerte op maat. Ben je akkoord? Dan gaan we de materialen bestellen en vervolgens zo snel mogelijk aan de slag. Kijk even op onze inspiratie pagina om alvast ideeen op te doen.

Aluminium veranda's

Wil je een veranda kopen om het hele jaar van je tuin te genieten? Bij Sterk Staaltje Hout (of in dit geval aluminium) vindt je diverse mogelijkheden om je huis te verrijken. Met een veranda kun je zomer en winter altijd comfortabel van het buitenleven genieten.

In de winter kun je door middel van verwarming toch van het buitenleven blijven genieten, en in de zomer hou je het door middel van zonwering heerlijk koel en aangenaam.

Binnen- en buitenzonwering

Als je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige en duurzame zonwering voor in uw tuin, of bijvoorbeeld naar prachtige screens, uitvalschermen, rolluiken, terrasoverkappingen of markiezen, dan is een keuze uit de Rainbow-Collection waar wij huisdealer van zijn vanzelfsprekend. 

Velen gingen u al voor. Uw schaduw is onze uitdaging. Wij vertellen je er graag over.

Op de site van Rainbow stelt u bovendien uw eigen zonwering, markies of screen samen. Daarna is het heel eenvoudig om een vrijblijvende offerte aan te vragen bij Sterk Staaltje Hout. 

Binnen- en buiten deuren

De sfeer van jouw huis en jouw persoonlijke stijl bepalen mede de keuze voor een binnendeur of buitendeur.

Sterk Staaltje Hout heeft deuren in verschillende stijlen waarmee je volop kunt variëren en combineren. Welke sfeer spreekt jou aan? Kies je sfeer en bepaal je stijl, ga vervolgens aan de slag met het meten van je deurmaten. Maak je deur compleet met onder meer deurbeslag. Wij leveren deuren van Cando, Weekamp en 2adore.

Ook voor industriële deuren en wanden op maat kun je bij ons terecht. Geef je woning direct een industriële look met ons maatwerp concept Bruynzeel Industrieel. Alle deuren zijn naar eigen wens samen te stellen: zo is er voor ieder interieur de perfecte deur.

- Kies een taatsdeur als echte blikvanger; door een denkbeeldige verticale as kan deze beide richtingen draaien.

- Voor kleinere woningen, met minder ruimte ter beschikking, biedt Bruynzeel Industrieel uitkomst met de schuifdeur.

- Uiteraard behoort ook het beproefde model van de draaideur tot een optie in het assortiment - met, óf zonder zijlichten.

- Ook is het mogelijk een scheidingswand te creëren zonder deuren. Dit geeft direct meer licht in je interieur, waardoor een ruimte groter aanvoelt. Alle Bruynzeel industriële deuren en wanden zijn te bestellen in zwart en wit.

Stel zelf je industriële Bruynzeel deur samen

Laminaat en PVC vloeren

Zoek je een mooie kwaliteitsvloer? Kies dan voor de uitgebreide collectie van Beautifloor. 

Beautifloor staat voor prachtige kwaliteitsvloeren, passend bij iedere woonstijl. Dankzij de uitgebreide collectie PVC, parket en laminaatvloeren biedt Beautifloor voor iedere situatie de perfecte oplossing, die bovendien aansluit bij al je woonwensen.