Showroom

In onze showroom vind je alle inspiratie voor je eigen project. Zo staat er een schitterende houten overkapping compleet met buitenkeuken en glazen schuifwand, we kunnen je alle mogelijkheden op het gebied van zonwering laten zien, er staan 2 schuifwandkasten èn een walk in closet.  En ook van de industriele dubbele deuren hebben we een schitterende show opstelling staan.

Tevens zijn wij dealer van Beefeater BBQ's. Beefeater is zo overtuigd van de kracht van hun barbecueframes, dat zij 5 jaar garantie op hun 1100 en Discovery serie geven en zelfs levenslang op de Signature Series modellen. De branders van een Beefeater verwarmen zo snel dat er weinig tijd voor voorverwarming nodig is. Zet gewoon je Beefeater aan en binnen een paar minuten kan het vlees er op!

Daarnaast hebben wij in onze showroom de nieuwste trends op het gebied van woonaccesoires en verkopen we mooie eikenhouten tafels en bijpassende fauteuils en stoelen. 

Kom eens kijken in onze showroom

Bekijk met eigen ogen wat Jan allemaal voor jou kan maken. Wil je een prijsopgave of advies? Maak dan even een afspraak.

Contact Openingstijden